Algemene informatie

Mensen willen zo lang mogelijk thuis wonen met behulp van familie, naasten, dit evt. aangevuld met professionele hulp. Deze zorg kan intensief zijn. Dagopvang kan de mantelzorger ontlasten en geeft een aangenaam en zinvolle invulling van de dag voor de persoon die bij ons verblijft. Dit gecombineerd met professionele verzorging en begeleiding.

U krijgt bij ons de zorg die u nodig heeft. Als het nodig is overleggen we met de thuiszorg, de fysiotherapeut, de ergotherapeut of andere hulpverleners.

Samen met u en eventueel uw mantelzorgers bespreken we uw interesses en mogelijkheden en kunnen we individuele activiteiten afspreken. Dit leggen we vast in een behandelplan zodat we met elkaar een continuïteit van zorg kunnen bieden.

Daarnaast kunt u activiteiten ondernemen met een vrijwilliger, te denken valt aan het doen van een spel, biljarten, wandelen of een boodschap doen in een dorp in de buurt, bezoeken van een markt of een uitje in de buurt of met de duo fiets op pad samen met een begeleider.  Per dag wordt tijdens de koffie de planning besproken met iedereen.

Sinds 2023 hebben we ook de beschikking over een huifkar, waar we regelmatig mee op pad gaan. Op verzoek van de deelnemers wordt er een route gereden welke hen aanspreekt.

Natuurlijk is het ook mogelijk om te genieten van de rust in de tuin onder het genot van een kop koffie op ons terras.

Met onze dagbesteding bieden we ondersteuning aan ouderen en hun mantelzorgers in het behouden van hun zelfredzaamheid en een gezonde leefstijl. Wat hierbij voorop staat is dat wij het belangrijk vinden dat u een fijne dag beleeft. Natuurlijk zijn uw mantelzorger(s) hierbij altijd welkom.

Wij verlenen onze zorg vanaf onze zorgboerderij in Fleringen, Ootmarsumseweg 289.

Reageren is niet mogelijk