Welkom

 

Hartelijk welkom op onze website Erve Harmelink. Mooi dat u hier en kijkje neemt. Wij zijn op 5 Februari 2018 gestart met onze dagopvang.

 

Allereerst zal ik me voorstellen. Mijn naam is Paula Harmelink. Ik ben 21 jaar als verpleegkundige werkzaam binnen het Medisch Spectrum Twente, waarvan de laatste 17 jaar op de Spoed Eisende Hulp van dit ziekenhuis. Een boeiende en leerzame afdeling waar ik met veel plezier heb gewerkt. Inmiddels werken we samen met een aantal collega’s om de deelnemers een leuke en gezellige dag te bezorgen. Daar waar extra zorg nodig is, in welke vorm dan ook, zijn we er ook voor onze bezoekers.

Sinds enige tijd begint het gevoel te knagen dat ik wat wil betekenen voor onze oudere medemens en zijn naasten. Want ik zie dat het voor de ouderen en zijn mantelzorgers een hele uitdaging is om een goede en respectvolle dag invulling te hebben waar iedereen achter kan staan.

Mijn doel is dat ik samen met collega’s en vrijwilligers hierin een aanvulling kan bieden in de vorm van een zinvolle dagbesteding. Hoe de invulling van de opvang eruit komt te zien komen we samen met u achter door te bespreken waar de interesses liggen, immers weet u zelf het beste wat u het meeste aanspreekt. Dit in samenspraak met degene die voor u zorgen. Zij kunnen ons ook vast en zeker tips en adviezen geven welke activiteiten het beste bij u passen zodat wij onze activiteiten hierop kunnen aanpassen.

Wij willen kijken naar de mogelijkheden van de persoon die Erve Harmelink bezoekt en niet naar de beperkingen van de oudere. Wij zijn van mening dat je op deze manier het beste uit je zelf kunt halen en zo met elkaar tot een mooie zinvolle invulling van de dag komt. Ieder op zijn of haar eigen manier.

Wij willen dat iedereen, zowel de ouderen met zijn/haar familie, de vrijwilligers, als mensen die werkzaam zijn binnen Erve Harmelink zich op zijn gemak voelt. Alleen op deze manier kun je een prettige en veilige sfeer creëren. We zijn  ervan overtuigd dat deze sfeer iedereen ten goede komt. Binnen deze gedachte willen we de zorg een beetje uit handen te nemen zodat iedereen tot zijn recht komt, zowel onze bezoekers als de mantelzorgers, de collega’s werkzaam binnen ons team en natuurlijk de vrijwilligers.

Hopelijk krijgt een u een goed beeld van Erve Harmelink door het lezen en bekijken van deze website. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van het lezen van onze informatie kunt altijd contact met ons op nemen.

Reageren is niet mogelijk